TONE EXCEL SIM KAD-ANDA BOLEH BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE ANDA DENGAN BEGITU MUDAH

PERHATIAN! 

ADAKAH anda seorang kakitangan kerajaan, guru, pensyarah, kerani atau pekerja swasta, perniaga, usahawan MLM, ajen insuran, suri rumah, pelajar universiti atau graduan yang masih mencari pekerjaan?

 

Adakah cukup pendapatan atau gaji yang anda perolehi sekarang?

Adakah anda semua rasa terbeban dengan kos sara hidup dan berbagai lagi kos yang terus meningkat dari hari ke hari?

 

 

Anda pasti telah mendengar, melihat atau merasai kesan dari;
– Harga minyak petrol naik,
– Elektrik naik
– Tol naik
– Tambang bas naik
– Tambang LRT naik
– Cukai pintu naik
– Harga gula, tepung naik
– Harga minyak kelapa baru je naik
– Harga makanan semua naik
– Harga ubat pun naik
– Bayaran hospital baru je naik
– GST ??
– Lain-lain ?????

 

Gaji saja yang tak naik. Bonus pun dah kurang dan mungkin dah tak ada pun. Nak cari kerja pun susah kan?

 

Hutang pula banyak;
– Hutang rumah
– Hutang kereta
– Pinjaman PTPN
– Pinjaman peribadi
– ?????

 

Anda juga ada impian nakkan kehidupan yang lebih baik, nak dapatkan rumah impian, kereta impian, pergi melancong, pergi umrah atau teringin sangat nak berhenti kerja makan gaji dan buat kerja sendiri tanpa terikat dengan karenah bos yang bengis, cerewet dan sebagainya.

 

Alangkah seronoknya jika dapat lebih masa untuk buat hobi yang disukai, pergi memancing, berkebun, memelihara kucing, melancong dan sebagainya.

 

Alangkah seronoknya mempunyai lebih masa boleh mendalami ilmu agama, solat berjemaah setiap waktu. Boleh pergi umrah setiap tahun. Boleh pergi haji.

 

Alangkah seronok sekiranya dapat memberi isteri wang setiap bulan supaya dia dapat berhenti kerja dan dapat menumpukan kepada famili.

 

Selalu juga terfikir bagaimana nak mencari pendapatan lebih. Terfikir nak buat bisnes online. Tapi tak pandai. Takut pula resiko rugi. Tak tahu pula nak jual apa, produk apa yang boleh laku. Pernah juga jual produk MLM tapi gagal, malah rugi. Dah serik. Nak kena fikir betul-betul dan kaji dulu ni.

 

 

BERITA BAIKNYA ADALAH…

 

Anda tak perlu buat semua itu. Saya boleh membantu anda kerana saya pernah mengalaminya. Saya ingin berkongsi pengalaman saya.

 

Sejak tahun 2009 saya telahpun terlibat dengan bisnes online ini. Banyak produk yang telah saya cuba. Bermula dengan produk affliate bersama Sifu Mazlan Abas mempromosikan produk domain (Global Domain International), Autoresponder (Traffic Wave). Kemudian promote produk2 affliate dari Clickbank, produk ebook dan lain-lain lagi. Cuba buat duit dengan blog, Google Adsense. Target saya adalah dalam dan luar negeri. Ini adalah antara website yang saya buat pada 2011 (masih aktif lagi) ==>Klik Sini  Zool Internet Marketing Tool and Tips

 

Lihat gambar dibawah. Dalam Bahasa Inggeris (kononnya nak target international market)

 

IBS, Tone Excel Simkad adalah Simkad Handphone Yang Amat Istimewa Kerana Ia Menjimatkan Dengan Cara Rebet Cashback, Bonus Topup, Bonus Tahunan, Free Data Internet, Free Insuran Takaful, Bonus Big Point, Cabutan Bertuah, Diskaun Hebat Tune Hotel, Free Tiket Air Asia, Pinjaman Pelajaran, Kesihatan, Pakej Umrah atau Pelancungan Dan Yang Paling Best Boleh Buat Duit Sampingan Dan Pendapatan Pasif Sepanjang Hayat. Promote Sekali Tetapi Duit Masuk Berkali-kali Setiap Bulan, Setiap Kali Topup…

Masa itu saya baru belajar membuat website dengan Sifu Mazelan Abas. Pada tahun 2010 itu juga beliau mengajak saya menyertai bisnes Tone Excel Simkad. Saya tak dengar cakap guru. Saya tidak menyertai beliau sehinggalah awal Januari tahun 2016 ni tergerak hati saya menalipon beliau bertanya khabar. Beliau menceritakan apa yang mungkin ada diantara anda yang dah pun tahu. Beliau sekarang ini telah menjadi jutawan Tone Excel. Jual produk kat Malaysia je. Sedangkan saya entah kemana! Nak target luar negeri konon. Bahasa Inggeris pun tak seberapa.

Jadi kali ini tanpa berfikir dua kali, dengan rendah diri saya pun terus menyertai beliau dalam bisnes tone excel ini hingga ke hari ini. Saya bersyukur kerana diberi peluang sekali lagi.

Menerusi penelitian saya, saya dapati sim kad tone excel ini bukan sekadar simkad biasa. Ia amat amat istimewa dan ada juga yang mengatakannya ia adalah simkad ajaib. Ini disebabkan ciri-cirinya yang luar biasa, satu-satunya yang ada didunia ni.

 

Berikut adalah 40 sebab kenapa anda perlu bertukar kepada simkad tone excel ini dan terus boleh buat duit dengan handphone anda.

 

1. Menjimatkan kerana ia memberi REBET CASHBACK setiap kali anda top up dan ianya terus dimasukkan ke dalam akaun bank anda.

2. Liputan luas kerana ia menggunakan line Celcom yang terkenal kerana coveragenya yang sangat luas sampai ke kampong-kampong dan pendalaman.

3. Disokong oleh 2 syarikat besar iaitu Celcom dan Tune Group (Tune Talk, Air Asia, Tune Hotel, Tune Insurance, Tune Sport). Celcom memiliki 38% share dalam Tune Talk.

4. Mudah untuk top up kerana ia menggunakan top up Tune Talk yang boleh didapati dimana-mana samada online banking atau offline dikedai-kedai top up. Boleh juga secara auto topup diwebsite toneexcel.com atau Tone Excel App.

5. High speed data internet kerana ia menyokong teknologi 4G terkini.

6. Boleh mengekalkan nombor lama anda dari Telco yang lain secara percuma.

7. Kadar panggilannya adalah sama rata (flat rate) kesemua rangkaian. Begitu juga dengan SMS.

8. Data Internet percuma;
PERCUMA 1.5G data untuk topup RM 30
PERCUMA 2.0G data+ 50 minit (kesemua rangkaian) untuk topup RM50
PERCUMA 3G data + 200 minit (ON NET) + 100 minit (kesemua rangkaian) untuk topup RM 70
PERCUMA data Internet 2G + 100 minit (semua rangkaian) untuk topup RM 100.

Anda juga akan selalu mendapat kadar penjimatan luar biasa sewaktu promosi dari masa kesemasa.

9. Anda mendapat mata ganjaran BIG POINTS Tune Talk setiap kali anda top-up. Ianya tidak ada tarikh luput.

10. Anda boleh menukarkan BIG POINTS kepada berbagai barangan seperti smartphone, tablet, tiket kapalterbang, tiket wayang dan lain-lain.

11. PERCUMA Insuran Takaful Etiqa bernilai RM50K sekiranya anda topup RM50 sebulan.

12. Anda berpeluang memenangi cabutan bertuah setiap minggu, bulanan dan tahunan. Banyak hadiah lumayan termasuk kereta BMW untuk tahun ini.

13. Diskaun 30% untuk penginapan disemua lokasi TUNE Hotel dalam dan luar negara.

14. Insentif perlancungan atau package umrah setiap tahun kepada yang layak.

15. Anda berpeluang mendapat pinjaman pelajaran kepada yang layak

16. Anda boleh mendapat kad debit mastercard Tone Excel kepada yang layak.

17. Anda boleh membuat pendapatan sampingan atau pasif income tanpa menjejaskan pekerjaan anda sekarang dengan mengajak isteri, anak-anak, keluarga dan rakan-rakan anda untuk menggunakan simkad Tone excel ini.

18. Anda akan dibayar komisen setiap kali mereka topup sehingga 26% dari nilai top up. Ia dipanggil BONUS TOP UP

19. Anda diberi lagi BONUS TAHUNAN sehingga 20% dari nilai top-up kumpulan sekiranya anda mengajak sekurang-kurangnya 1 orang ahli baru setiap bulan. Jumlah wang akan dikumpulkan setiap bulan dan dibayar pada bulan Januari tahun berikutnya.

20. Anda diberi sebanyak RM 20 setiap simkad baru yang anda jual dan didaftarkan. Ia akan terus dimasukkan ke akaun bank anda samada pada 15 hb atau 30 hb. Ia dipanggil BONUS FAST TRACK.

21. Anda mendapat 3 kali gaji setiap bulan iatu pada 11 , 21 dan 31 hb.

22. Terbuka kepada semua warga Malaysia yang berumur 12 tahun keatas atau bukan warga negara yang memiliki paspot. Jadi potensinya sangat luas.

23. Mudah memahami program ini dan mudah mempromosikannya kerana anda diberi website percuma dan video2 penerangan yang lain.

24. Mudah menjualnya kerana harganya yang murah.

25. Mudah menjual simkad ini kerana ia adalah produk keperluan harian. Walaupun dalam keadaan ekonomi yang suram pun orang tetap akan menggunakan handphone.

26. Mudah dipasarkan secara online kerana ianya ringan jadi kos pengeposannya murah.

27. Murah sahaja untuk memulakan bisnes ini dengan hanya membeli sekeping simkad tone excel disini dan beli 1 atau 2 keping lagi untuk dijual kepada ahli keluarga, saudara mara atau rakan-rakan anda. Anda kini mempunyai perniagaan sendiri dan bergelar usahawan.

28. Mudah memasarkan simkad ini kerana ia telah terkenal seluruh negara sejak 2010 lagi sehingga banyak syarikat-syarikat lain cuba meniru model bisnes ini tetapi tidak berjaya.

29. Mudah memasarkannya kerana ianya sudah terkenal. TV3, TV2, Astro telah beberapa kali melapurkan kejayaan Tone Excel ini. Radio Bernama juga telah menyiarkannya.

30. Mudah memasarkannya kerana potensi pelanggan yang ramai iaitu melebihi 30 juta pengguna kad pra bayar di negara ini.

31. Mudah memasarkannya kerana anda boleh bermula dengan keluarga sendiri dan rakan-rakan anda.

32. Mudah memasarkannya kerana boleh dijalankan secara offline atau online.

33. Resiko bisnes ini amat rendah atau hampir zero kerana modalnya sangat sedikit tetapi potensinya sangat besar.

34. Resiko rendah kerana terjamin wang anda dikembalikan sekiranya tidak berpuas hati. Anda boleh mengembalikan semula simkad yang tidak diaktifkan lagi dan jaminan wang anda dibayar sepenuhnya.

35. Mudah menyertai bisnes ini kerana ia boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa.

36. Anda hanya perlu menjual sekali simkad Tone Excel ini tetapi anda mendapat income berkali-kali selepas itu setiap kali mereka top up. 

37. Pendapatan pasif-komisen dari topup diri sendiri dan ahli kumpulan dibayar setiap bulan sepanjang hayat sekiranya topup sekurang-kurangnya RM20.

38. Potensi untuk menjadi jutawan kerana telah terbukti seperti Sifu Mazelan Abas dan beberapa orang lagi. Bisnes Telco mempunyai potensi yang sangat besar cotohnya orang terkaya didunia iaitu Carlos Slim Helu dari Mexico juga terlibat dalam bisnes Telco.

39. Mudah untuk berjaya dalam bisnes ini kerana anda akan dibantu oleh sifu2 yang telah berjaya termasuk Sifu Mazelan Abas melalui group FB dan Whatsapp dan saya sendiri.

40. Mudah menyertai bisnes ini kerana anda hanya perlu daftar DISINI dan simkad anda akan diposkan ke alamat surat menyurat anda.dengan segera

Sim kad Tone Excel ini boleh menjadi simkad biasa bagi sesiapa yang inginkan penjimatan dari segi call atau data internet. Akan tetapi yang lebih menarik adalah kepada yang ingin memulakan bisnes atau buat duit sampingan terutamanya secara online kerana caranya adalah sangat mudah. Walaupun namanya sampingan sebab mudah tetapi telah terbukti melahirkan jutawan kerana duit terus meningkat masuk tanpa henti tanpa disedari walaupun diwaktu kita tidur. Ianya meningkat dan terus meningkat setiap hari kerana ramainya pengguna handphone dinegara ini. 

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone? Andakah anda dibayar? Adakah anda tahu kadar sebenar yang dikenakan oleh syarikat-syarikat Telco. Adakah anda diberitahu berapakah charge yang dikenakan setiap kali anda membuat panggilan. Apakah yang dimaksudkan dengan kos tersembunyi. Anda akan mengetahui jawapannya bila anda bertukar kepada sim kad tone excel ini dan rasakan perbezaannya.

Nak tahu lebih lanjut apa itu Tone Excel Sim kad ?

ToneExcel Simkad adalah simkad prepaid. Ianya seperti simkad-simkad yang lain; boleh buat call, boleh sms, boleh berinternet, boleh berfacebook, whatsapp dan sebagainya, malah anda juga boleh mengekalkan nombor yang anda sayangi sekarang ini secara percuma. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz mikro…

Bisnes Tone Excel bukan bisnes jual top up tetapi adalah bisnes menjual atau memperkenalkan simkad. Setiap kali pelangan anda top up anda akan dibayar. Anda hanya jual sim kad ini sekali sahaja tetapi anda akan dapat duit berkali-kali setiap kali mereka top up. Mereka boleh top up dimana-mana kedai topup diseluruh negara atau secara online. Anda tak perlu buka kedai top up. Anda juga sebagai pengguna akan mendapat komisyen setiap kali anda sendiri top up atau ahli keluarga anda top up. ToneExcel Simkad juga bukan bisnes MLM.

Tone Excel Simkad adalah Simkad Handphone Yang Amat Istimewa Kerana Ia Menjimatkan Dengan Cara Rebet Cashback, Bonus Topup, Bonus Tahunan, Free Data Internet, Free Insuran Takaful, Bonus Big Point, Cabutan Bertuah, Diskaun Hebat Tune Hotel, Free Tiket Air Asia, Pinjaman Pelajaran, Kesihatan, Pakej Umrah atau Pelancungan Dan Yang Paling Best Boleh Buat Duit Sampingan Dan Pendapatan Pasif Sepanjang Hayat. Promote Sekali Tetapi Duit Masuk Berkali-kali Setiap Bulan, Setiap Kali Topup…

Boleh Buat Duit Sampingan Dengan Tone Excel Sim kad Ini

Mari kita dengar penjelasan yang diberikan oleh Eksekutif pemasaran Tone Group Mr. Noel Thong dan Sifu Mazelan Abas yang ditemuramah di Radio Bernama.

 

 

PROFIL SYARIKAT

Syarikat Tone Excel Sdn. Bhd. ditubuhkan pada tahun 2009 yang memberi peluang perniagaan kepada usahawan dalam bidang telekomunikasi. Pengerusi syarikat adalah Dato’ Syed Kamaruzaman. Pada 10 Februari 2010 syarikat ini telah menandatangani perjanjian dengan Tune Talk yang merupakan pembekal perkhidmatan komunikasi talian telepon.

Tune Talk dimiliki oleh syarikat induk Tune Group yang memiliki Tune Air (Air Asia), Tune Hotels, Tune Insurance, Tune Sport dan Tune Money.
Tune Talk menggunakan prasarana CELCOM dan Celcom ada 38% share dalam Tune Talk. Jadi dimana ada coverage line Celcom disitu ada coverage line Tune Talk.

Bagaimana anda boleh buat duit atau menjana pendapatan dengan sim kad Tone Excel ini. Apakah yang anda dapat sebagai pengguna dan sebagai agen?

BONUS 1: Fast Track

Anda akan dibayar RM 20 setiap kali anda memperkenalkan seorang ahli baru menyertai program ini. Anda boleh menaja seramai mana yang anda mahu (tiada had).

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

BONUS FAST TRACK

BONUS 2: Komisyen Topup

Anda akan menerima komisyen top up hasil daripada topup bulanan oleh semua ahli dalam rangkaian anda. Sebagai ahli biasa anda akan menerima komisyen topup sehingga diaras 3 mengikut peratusan.

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

BONUS TOPUP

 

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

BONUS TOPUP CONTOH DUPLIKASI 5 ORANG

BONUS 3: Bonus Tahun Baru

Apabila anda menaja ahli baru di Aras`1 dengan jumlah tertentu dalam tempuh sebulan, anda akan dibayar mengikut peratusan dari komisyen topup bulanan kumpulan anda dan dikumpulkan setiap bulan sepanjang tahun dan dibayar pada bulan Januari setiap tahun.

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

BONUS TAHUNAN

BONUS 4: Cash Back

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

BONUS CASH BACK

Untuk anda memahami secara keseluruhan tentang bagaimana nak menjalankan bisnes simkad ToneExcel ini, anda boleh luangkan masa untuk melihat video ini:

 

Ada banyak testimonial mereka yang telah berjaya dalam bisnes Tone Excel ini. Ini adalah sebahagian kecil sahaja.

Mazelan Abas

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

Mazelan Abas

Bermula pada tahun 2010, beliau mula menjalankan satu bisnes sampingan ala-ala MLM. Bisnes simkad Tone Excel. Tone Excel merupakan sebuah syarikat yang bekerjasama dengan Tune Talk dan Air Asia. Bisnes berkenaan kerjanya CARI ORANG, cari pelanggan, jika ada yang ingin menggunakan simkad Tone Excel. Beliau mendapat komisyen setiap kali mereka topup. Pada awalnya, seperti biasa, beliau ditertawakan, dicemoh, diperlekehkan dan ramai yang tidak percaya. Tetapi beliau tetap meneruskan promosi sehingga ke hari ini tanpa henti.

Setelah 5 tahun melaksanakan bisnes ini, beliau sudah melangsaikan kesemua hutang-hutang bank. Isteri beliau yang merupakan seorang guru telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah dan diberi gaji oleh beliau sebanyak RM 20,000 setiap bulan. Dengan hasil dari bisnes Tone Excel beliau sudah membeli secara tunai 4 bidang tanah, 2 buah BMW, dan 3 buah rumah. Selain itu beliau juga membeli secara tunai sebuah speed boat dan jet ski. Kesemuanya 100% melalui komisyen yang beliau perolehi setiap bulan dari bisnes ToneExcel.

Lihat Video ni..

Hamka Marsaling

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

Hamka Marsaling

Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia menyertai ToneExcel dan menggerakkannya dengan cara offline dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan. 3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah juga secara CASH, 100% dari komisyen ToneExcel.

Lihat video ni..

Rosanne Goh

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

Rosanne Goh

Gadis ini tinggal di Johor Baharu. Dulu bekerja dikedai handphone sebagai juru jual dan McDonald dengan pendapatan sekitar RM2,000 sebulan. Tiga tahun dia menggunakan 100% promosi ToneExcel melalui Facebook, sekarang ini dia menikmati pendapatan sekitar RM100,000 sebulan. Sudah tidak bekerja lagi, tetapi masih menggunakan teknik ini sehingga ke hari ini. Mungkin anda sukar hendak percaya, sebenarnya beliau sendiripun masih tak percaya yang sekarang ini dia sudah hampir bergelar JUTAWAN ONLINE.

Lihat video ni..

==> Klik disini untuk melihat lebih banyak lagi testimoni..

APA TUNGGU LAGI. BERTINDAKLAH SEKARANG!! 

Berapakah Kos untuk menyertai Bisnes Tone Excel ini?

Hanya

RM 98.60

Mahal?
Ye ke?

TIDAKK!

Kerana

Anda Mendapat Air Time bernilai RM30,
Data Internet 1.5G bernilai RM38
Yuran keahlian sekali seumur hidup
Pendapatan Tanpa Had (Unlimited Income)
Pasif Income boleh diwarisi
Dan banyak lagi keistimewaan lain..

ORDER NOW!

TAWARAN ISTIMEWA !!

 

Sekiranya anda order HARI INI anda hanya perlu bayar RM 98.60 sahaja (Kos penghantaran PERCUMA)

Tunggu dulu!!!

Sekiranya anda benar-benar serius ingin mengubahkan nasib hidup anda, bebas hutang, pendapatan lebih untuk keluarga anda, banyak masa dengan family, tidak diarah oleh bos yang anda tidak suka, pencen awal sertailah bisnes tone excel ini dengan membeli sekurang-kurangnya 3 simkad.

Dengan 3 simkad tersebut anda akan diajar tips dari Sifu Mazelan Abas cara membuka 3 akaun dibawah nama anda dan 1 akaun bank anda supaya anda akan dapat terus melihat sendiri income pertama anda dan ia akan terus naik dengan cara mendadak tanpa disangka-sangka tak masuk akal seperti sering dikatakan oleh Sifu Mazelan Abas.

Anda akan berada dibawah group Mazelan Abas dan akan diajar cara-cara menjalankan bisnes ini dengan berkesan.

 

Berapa harganya?

Jika anda join hari ini anda hanya perlu bayar 3 x RM 98.60 = RM 295.80 untuk 3 keping simkad (Kos penghantaran PERCUMA)

Ada lagi percuma!!!

Anda akan mendapat 2 buah buku iaitu Table Talk dan buku Buat $$$ dengan Handphone Anda (hard copy) best seller karangan Sifu Mazelan Abas dan juga flyers secara PERCUMA.

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

Mazelan AbasTable Talk

 

ToneExcel Simkad, ToneExcel Simkad Istimewa, ToneExcel, Tone Excel 4G, Sim Card, Tone Excel Wow program, Tune Talk Tone Excel Wow, Buat Duit Dengan Tone Excel, Cara Buat duit dengan Tone Excel, buat duit dengan handphone, buat duit dengan handphone anda, pasif income, buat duit duit dengan hadphone 2016, cara buat duit halal, cara buat duit secara online, cara senang buat duit online, cara buat duit sambil online, cara nak buat duit online, big point airasia, big points tone excel, big point tune talk, simkad tone excel, simkad celcom, simkad onexox, simkad altel, simkad frenz,simkad ajaib, simkad best mobile, simkad maxis, simkad tone plus, simkad umobile, simkad tune talk, simkad altel 4g, bisnes tone excel simkad..

Buat $$$ Dengan Handphone Anda

Ada lagi percuma!!!

Anda akan diberi website PERCUMA untuk tujuan promosi. Website itu akan diset kan dengan nama dan nombor talipon anda sendiri.

ADA BONUS LAGI!!!

Saya akan masukan anda kedalam Group FB tertutup Belajar Buat Website yang saya sebagai Admin dan owner kepada website tersebut)
Ada 19 buah video didalamnya. Anda akan ditunjukkan secara step by step bagaimana membuat website dan ianya adalah PERCUMA jika anda daftar HARI INI JUGA.

Cuba anda bayangkan 1 bulan dari sekarang, 3 bulan dari sekarang, 6 bulan dari sekarang, 1 tahun, 2 tahun dan seterusnya. Pendapatan anda akan terus meningkat. Anda yang tetapkan berapa banyak.

Cuba anda bayangkan hidup yang lebih sempurna, bebas hutang, boleh berhenti kerja dan anda banyak masa nak buat apa yang anda suka.

APA TUNGGU LAGI, JOIN SEKARANG !!!.

 

DAFTAR DISINI SEKARANG

arrow-1

 

 

ADA LAGI!!

 

JAMINAN 30 HARI

Sekiranya anda tidak berpuas hati, ada boleh memulangkan semula simkad yang belum diaktifkan lagi. Jaminan wang anda akan dibayar kembali 100%.

 

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Website ini adalah website peribadi penulis sebagai agen Tone Excel bukannya website rasmi Tone Excel.  Sebarang perbezaan fakta dan lain-lain informasi hendaklah merujuk kepada website rasmi Tone  Group di www.toneexcel.com sebagai informasi terkini dan lebih tepat.

Penulis tidak percaya dengan program skim cepat kaya – hanya dengan kerja keras, dapat membina perniagaan yang membawa kepuasan, kebebasan dan pendapatan yang diinginkan. Program ini adalah bertujuan untuk membantu anda membuat pendapatan sampingan dengan cara mengoptimumkan penggunaan handphone dan sim kad handphone anda yang dijadikan sebagai alat menjana pendapatan bukan sebagai alat komunikasi semata-mata.

Penulis tidak boleh dan tidak membuat apa-apa jaminan tentang keupayaan anda untuk mendapatkan keputusan atau memperoleh wang dengan banyak dengan hanya sebagai penguna sim kad ini. Penulis di sini memberikan penerangan dan menunjukkan jalan kepada mereka yang mengambil tindakan setelah menyertai program ini. Ia juga bukan untuk mereka yang lemah semangat dan cepat mengalah. Ia adalah untuk mereka yang berani, bijak dan berinspirasi. Ia adalah untuk orang-orang yang mengikut panggilan jiwa mereka. Tanpa rasa bersalah. Tiada penyesalan. Penulis di sini hanya untuk membantu anda mencapai impian anda tetapi ianya bergantung kepada ANDA untuk mengambil tindakan.

Penulis hanya mahu membantu dengan cara menunjukkan produk dan plan pemasaran yang terbaik, hala tuju dan strategi untuk bergerak ke hadapan. Semua penerangan tentang produk dan perkhidmatan  di website ini adalah untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Tiada apa-apa di halaman ini, mana-mana laman web yang lain, atau mana-mana kandungan menjanjikan sesuatu atau jaminan keputusan atau pendapatan masa depan. Sebarang nombor kewangan dirujuk di sini, atau di mana-mana laman web yang lain, adalah ilustrasi konsep sahaja dan tidak boleh dianggap pendapatan purata, pendapatan yang tepat, atau janji-janji untuk prestasi sebenar atau masa depan.

Anda perlu membuat keputusan berdasarkan apa-apa maklumat yang terkandung di dalam produk tone excel ini, cara, perkhidmatan atau laman web. Anda sendiri bertanggungjawab kepada keputusan dan tindakan di dalam kehidupan, dan melalui pendaftaran anda di sini anda bersetuju bahawa kami tidak bertanggungjawab ke atas keputusan atau tindakan anda, pada bila-bila masa, dalam apa jua keadaan. Kami berkongsi dengan anda kerana ketelusan dan integriti adalah penting kepada kami dan kami (serta anda) bertanggungjawab ke atas dakwaan ini. Terima kasih kerana mendaftar masuk. Sehingga berjumpa lagi di masa hadapan, sentiasa berimpian besar, menambahkan ilmu dan dan lakukan apa yang anda minati untuk kebahagiaan hidup anda.